Uppdrag

Gernandt & Danielsson biträder vid VNV Globals emission av nya obligationer samt inlösen av vissa utestående obligationer

Kontaktpersoner

Relaterade verksamhetsområden

Gernandt & Danielsson biträder vid VNV Global AB:s (publ) emission av obligationer med ett belopp om 1 200 miljoner kronor inom en ram om 2 000 miljoner kronor samt den pågående inlösen av utestående obligationer av serie 2019/2022. Emissionslikviden från de nya obligationerna kommer att användas till nämnda obligationsinslösen samt allmänna företagsändamål.

VNV Global är ett investmentbolag vars affärsidé är att genom erfarenhet, kunskap och ett omfattande nätverk identifiera och investera i tillgångar med betydande värdeökningspotential. Bolaget har ett särskilt fokus på digitala marknadsplatser och företag med starka nätverkseffekter.

Gernandt & Danielsson biträder med ett team bestående av partner Mikael Borg, counsel Adrian Della Morte Pålstam samt senior associate Johan Malmsten. Pareto Securities och Carnegie agerade finansiella rådgivare till VNV Global i samband med emissionen av de nya obligationerna.