3 oktober 2017

Gunnar Strömmer ny partisekreterare i Moderaterna

Gunnar Strömmer, advokat vid Gernandt & Danielsson, har utsetts till ny partisekreterare i Moderaterna.

Advokat Gunnar Strömmer har utsetts till ny partisekreterare för Moderaterna. Han tillträder uppdraget i mitten av oktober. Det innebär att Gunnar lämnar Gernandt & Danielsson.

Gunnar arbetar på advokatbyrån sedan 2011. Innan dess var han chef för den ideella organisationen Centrum för rättvisa, som han grundade 2002. Han var förbundsordförande i Moderata Ungdomsförbundet 1998-2000.

Som advokat på Gernandt & Danielsson har han framför allt arbetat med tvister och utredningar, så kallade corporate investigations. Han har även haft en drivande roll i byråns arbete med rekrytering av unga jurister.

  • Gunnar är en utmärkt jurist och mycket uppskattad bland klienter och kollegor. Vi tycker förstås att det är väldigt tråkigt att han lämnar advokatbyrån. Men oavsett var man står politiskt är det mycket glädjande när kompetenta och omdömesgilla personer tar på sig ledande roller i politik och samhällsliv. Vi önskar Gunnar all framgång i detta nya uppdrag, säger Manfred Löfvenhaft, Managing Partner vid Gernandt & Danielsson.
Skriv ut