25 april 2014

Manfred Löfvenhaft vald till ny Managing Partner på Gernandt & Danielsson

Manfred Löfvenhaft har valts till ny Managing Partner på Gernandt & Danielsson med tillträde den 1 juni 2014.

Manfred började på Gernandt & Danielsson 1993 och har varit delägare sedan 2000. Han ägnar sig framför allt åt privat och publik M&A. Utöver uppdraget som Managing Partner kommer han att fortsätta med klientarbete.

Manfred efterträder Tobias Larsson som har varit Managing Partner sedan 2008. Tobias kommer att återgå till klientarbete.

Gernandt & Danielssons styrelseordförande Dick Lundqvist säger:

– Vi är mycket glada för att Manfred nu träder in i rollen som Managing Partner. Manfred, som är en av Sveriges absolut främsta affärsadvokater, personifierar byråns tydliga klientfokus. Med valet av Manfred säkrar vi kontinuiteten och tillför hög energi i byråns ledarskap. Jag vill också tacka Tobias för utomordentliga insatser för byrån under sina år som Managing Partner. Under Tobias ledarskap har Gernandt & Danielsson stärkt sin ställning som en av Sveriges ledande affärsadvokatbyråer.

Manfred Löfvenhaft, tillträdande Managing Partner, säger:

– Jag ser mycket fram emot att få verka som byråns nästa Managing Partner. Tobias har lagt en fantastiskt fin grund, och det är en förmån att få ta över stafettpinnen efter honom.

För mer information, kontakta Dick Lundqvist, mobil 0708-67 06 65, eller Manfred Löfvenhaft, mobil 0734-15 26 67.

Skriv ut