Juriststudent

Juriststudent

Vi är måna om relationen med dig som student. Du är viktig för att vi även i framtiden ska vara ett självklart val för våra klienter och för att vi ska kunna fortsätta leverera affärsrådgivning i världsklass. Det finns flera möjligheter för dig att skapa kontakt med oss redan under studietiden. 

För dig som läser juristprogrammet erbjuder vi allt ifrån mentorskapsprogram till extrajobb vid sidan av studierna och under sommaren. Det är en bra möjlighet att ta reda på om affärsjuridik i allmänhet och Gernandt & Danielsson i synnerhet är något för dig. 

Vi hoppas även få träffa dig på något av våra studentevent - som går under namnet G&D Insight - och ge dig en försmak på livet som affärsjurist genom inspirerande föreläsningar och caseövningar. Vår ambition är att ge dig en rättvisande bild av vad en framtid på affärsjuridisk byrå kan innebära samtidigt som du får knyta värdefulla kontakter på byrån och ta reda på om vi är rätt för dig.

Skapa gärna kontakt med oss så länge tills vi får möjlighet att ses!

)

Juridiskt jobb under studietiden

För dig som redan under studierna vill testa hur det är att arbeta hos oss i skarpt läge finns det flera möjligheter. I våra tjänster får du uppleva hur det är att arbeta med riktiga klientuppdrag. Samtidigt får du även delta vid våra utbildningar och event. Majoriteten av de nyutexaminerade jurister vi anställer har arbetat eller praktiserat hos oss redan under studietiden.  

  • Research Trainee
  • Summer Trainee
  • Support Trainee

Möt våra trainees

Några av våra trainees berättar om sin tid hos oss

Läs mer