G&D Trainee

G&D Trainee

För dig som redan under studietiden vill testa hur det är att arbeta hos oss i skarpt läge finns det flera möjligheter. Som trainee får du uppleva hur det är att arbeta med riktiga klientuppdrag. Samtidigt får du även delta vid våra utbildningar och event. Majoriteten av de nyutexaminerade jurister vi anställer har arbetat eller praktiserat hos oss redan under studietiden. Vi har flera olika alternativ för dig som är intresserad av att bli trainee hos oss. 

Research Trainee

Som research trainee får du ett kvalificerat juristjobb parallellt med studierna. Du arbetar hos oss cirka en dag i veckan och tjänsten löper inledningsvis en termin med möjlighet till ytterligare en termins förlängning.

Du är inte bunden till någon specifik verksamhetsgrupp, utan tanken är att du ska få pröva på arbetet inom vitt skilda verksamhetsgrupper. För att din tid hos oss ska vara så verklighetstrogen som möjligt styrs dina arbetsuppgifter av aktuella klientuppdrag.

Ansökan till våren 2025 öppnar i oktober.

Summer Trainee

Vi anställer varje sommar ett tiotal studenter som under sex veckor får chansen att vara med i det dagliga arbetet på byrån. Du får arbeta tillsammans med erfarna jurister och får en fadder som stöd. 

Dina arbetsuppgifter styrs av vilka klientuppdrag som är aktuella vid din tid på byrån. Du kommer inte vara bunden till en specifik verksamhetsgrupp, utan tanken är att du ska få pröva på arbetet inom vitt skilda verksamhetsgrupper. 

Ansökan till sommaren 2025 öppnar i november.

Support Trainee

Vi värderar även relationen till dig som ännu inte kommit så långt i dina studier. Därför har vi inrättat tjänsten som support trainee, där du som läst två terminer får en första möjlighet att etablera en kontakt med oss och vi med dig.

Som support trainee kan arbetsuppgifterna initialt vara breda. Det kan exempelvis röra sig om arbete som kvällsassistent, att agera extra resurs vid behov i större projekt eller bistå supportorganisationen i andra avseenden. Arbetsbelastningen är varierande eftersom den utgår från behov.

Ansökan till våren 2025 öppnar i oktober.

 

Vill du också bli trainee?

Ta en titt på våra lediga tjänster! Hittar du inte det du söker är du varmt välkommen att skapa kontakt med oss och få information om när vi öppnar upp för ansökningar till våra respektive traineeprogram.

Läs mer