Karriär

Karriär

På Gernandt & Danielsson får du den stora byråns alla fördelar. Du får jobba med stora och komplexa ärenden, i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån med sina 140 anställda inte större än att alla känner alla, oavsett om du arbetar som jurist, student eller inom vår supportorganisation. På vårt kontor i centrala Stockholm arbetar samtliga våra medarbetare, varav 80 är jurister.

Hos oss är individen central och varje medarbetare får ansvar och förtroende från första dagen. Vi arbetar i små sammansvetsade team där nyutexaminerade jurister arbetar tätt ihop med både partners och andra seniora jurister. Dessutom erbjuds samtliga våra nyanställda jurister möjlighet att vara verksamma inom flera verksamhetsområden, inte bara ett. Vi tror att allt detta skapar de bästa förutsättningarna för att du ska kunna utvecklas maximalt som affärsjurist. Dessutom hjälper det dig att hitta den inriktning du gillar mest.

Sök till associate

Vi rekryterar associates med start i januari 2025. Skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer
)

Vårt kontor

Vårt kontor är centralt beläget i Stockholm på vad vi tycker är Stockholms bästa adress – Hamngatan 2. Här sitter vi utspridda på fyra våningar i fina sekelskifteslokaler med utsikt över Nybroviken och närhet till det mesta. Vi har endast ett kontor och det är vi stolta över. Alla beslut fattas under samma tak och det underlättar arbetet, som i många uppdrag är internationellt, att vi är baserade på ett kontor och att det kontoret är beläget i Stockholm. Att alla kollegor sitter under samma tak med närhet till samma lounge är också en fördel för våra sociala aktiviteter.

I någon av våra lounger äts det måndagsfrukost, onsdagsfika och lunch som tillagas av vår egen kock. Här hålls även våra uppskattade fredagspubar. Sommarfesterna, julfesterna och de årliga associate-festerna. Kick-offs med respektive verksamhetsgrupp hålls däremot utanför kontoret. Vi tror att våra medarbetare mår bra av fysisk aktivitet och uppmuntrar till detta genom bland annat löpargrupper och idrottsturneringar. Något av det vi ser mest fram emot är vår byråresa då samtliga medarbetare åker iväg på en större resa tillsammans vartannat år. Våra associates har även förmånen att åka iväg på ytterligare en resa tillsammans varje år.

Arbetsplats & kultur

Det finns många anledningar till varför vi trivs på Gernandt & Danielsson.

Läs mer