Support

Support

Affärsverksamheten på Gernandt & Danielsson vilar på en kompetent och effektiv supportorganisation. Medarbetarna i vår supportorganisation har som främsta uppgift att supportera våra jurister och skapar därigenom mervärde för våra klienter.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats för många yrkeskategorier. Vår supportorganisation omfattar bland annat administrativ support, bibliotek, ekonomi, HR, IT, KM, kontorssupport, kommunikation och marknad samt reception och konferensavdelning. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och vill att alla våra medarbetare ska känna sig stolta över sitt arbete. För dig som attraheras av ett högt tempo, har ett positivt sinne och en utpräglad känsla för service kan vi erbjuda en spännande arbetsplats i ett team som jobbar mot samma mål. Vi annonserar lediga tjänster inom vår supportorganisation när behov uppstår, men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. 

Möt vår supportorganisation

Medarbetare från olika delar av vår supportorganisation berättar om deras arbete

Läs mer

Vi rekryterar till supportorganisationen

Vi är ständigt på jakt efter nya talangfulla medarbetare till vår supportorganisation. Skicka in din spontanansökan redan idag!

Läs mer